FAQ
 
 
 
Do you need an English version? Click on the button English above.

Velkommen til Verteregistreing ISFiT19!

ISFiT19 er rett rundt hjørnet!

Det kommer 500 studenter, fra hele verden, til Trondheim for å delta og vi trenger din hjelp for at de skal ha en plass å bo under festivalen.
Vi gjør oppmerksom på at registreringen er bindende.
Registrering finner du nederst på siden.

 


Når?
Festivalen blir arrangert fra 7. februar til 17. februar 2019, men vi ønsker at man kan være vert fra 6. februar til 18. februar 2019. Dette er fordi deltakerne ankommer før første festivaldag og at avsluttningssermonien kommer til å bli holdt på kvelden 17. februar. Vi ønsker at alle deltakerne skal ha mulighet til å delta på dette arrangementet.

 

Ankomstdagen

6. Februar ankommer deltakerne Trondheim. Deltakerne kommer til å ankomme Studentersamfundet gjennom hele dagen og trenger noen som kan hente dem på Studentersamfundet i dette tidsrommet. På Samfundet kommer vertene til å bli matchet opp sammen med en deltaker.

 

Hva trenger jeg for å være vert?

Alt vi trenger fra deg som vert er at du har en plass for deltakeren å sove og at man stiller med en enkel frokost. Om deltakeren blir hentet før 16.00 på ankomstdagen må man enten vise deltakeren et sted der han/hun kan spise eller selv servere en enkel middag.

 

Deltakerne kommer til å være på workshops på dagtid vil komme til å ta del i det kulturelle programmet til ISFiT på ettermiddag og kveldstid. Dette betyr at man ikke trenger å være tilgjengelig for deltakerne hele døgnet. For å være sikker på at deltakerne kommer seg inn på kveldstid kan det være lurt å enten planlegge et fast sted hvor nøkkelen ligger, eller gi deltakerne en nøkkel i den perioden de skal være hos dere.

 

Arrangementer under festivalen

Som vert vil du få mulighet til å delta på flere av arrangementene under festivalen! Du vil også bli invitert til et arrangement på Samfundet sammen med andre verter og deltakere. Alle verter er også velkomne til å ta del i The Walk of Peace.  

 

Kontaktinfo

Om det er noen spørsmål kan dere kontakte oss i ISFiT på mail på vert@isfit.no