FAQ
 
 
 

Velkommen til Verteregistreing ISFiT19!

Registreringsskjema finnes nederest på siden

 

6. til 18. februar kommer 500 internasjonale studenter til Trondheim for å delta på ISFiT! Under oppholdet ønsker vi at studentene bor hos vertsfamilier, både for å la studentene ta del av den norske kulturen, men også for å gi Trondheims befolkning muligheten til å bli kjent med en ny kultur, øve seg på språk (man kan legge inn ønsker om språk, nasjonalitet og kjønn) og få venner fra andre steder i verden! Dette er like lærerikt og givende for voksne som for barn.

 

Studentene vil være opptatt store deler av dagen, så det eneste de trenger fra vertskapet er et sted å sove (ISFiT låner ut madrasser) og en enkel frokost. Studentene er gjort oppmerksomme på at de mest sannsynlig ikke får sitt eget rom og at det vanligste er å sove på en madrass på gulvet.

 

Under festivalen vil vi i ISFiT ha mange arrangement. Et som er gratis og tilegnet for verter og deltakere er Host Night som skjer den 14. februar på Stundtersamfundet. Alle verter er også velkomne til å ta del i The Walk of Peace. Utover dette kan må gå inn på www.isfit.org/events for å kjøpe billetter til andre arrangementer.

 

Praktisk informasjon:

Deltakerne ankommer Trondheim 6. februar og vil reise 18. februar og vi ønsker at dere kan stille som verter under hele perioden. På selve ankomstdagen hadde vi satt pris på at du som vert kan hente dem på Studentersamfundet. Om deltakeren blir hentet før 16.00 på ankomstdagen hadde det vært fint om man enten kan vise deltakeren et sted der han/hun kan spise eller selv serverer en enkel middag.

 

Deltakerne kommer til å være på workshops på dagtid, og vil komme til å ta del i det kulturelle programmet til ISFiT på ettermiddag og kveldstid. Dette betyr at man ikke trenger å være tilgjengelig for deltakerne hele døgnet. For å være sikker på at deltakerne kommer seg inn på kveldstid kan det være lurt å enten planlegge et fast sted hvor nøkkelen ligger, eller gi deltakerne en nøkkel i den perioden de skal være hos dere.

 

Spørsmål? Ta kontakt på vert@isfit.no

 

Vi gjør oppmerksom på at registreringen er bindende.